Докато Striking Distance се опитват да се справят с проблемите

...
Докато Striking Distance се опитват да се справят с проблемите
Коментари Харесай

Видео показва първите 18 минути от Dead Space Remake

Докато Striking Distance се пробват да се оправят с проблемите в The Callisto Protocol, считаната за продължение на истинския Dead Space, то Motive Studio и тяхната модифицирана версия на същия този автентичен Dead Space от 2008 се приготвя за премиерата си идващия месец.

В края на предходната седмица излезе ново видео към Dead Space Remake, което ни показва първите 18 минути от играта, а източник на видеото е IGN. Може да се насладите на началото на този смут в чудесни 4К и 60fps, играно на личен компютър.

Видеото ни показва напълно новата визия и видоизменение на класическата игра, светлината, текстурите и моделите, както и да чуем гласа на Гънър Райт, който се завръща в Dead Space Remake, с цел да изиграе още веднъж ролята на Айзък Кларк, който се пробва да разкрие мистерията, случила се на борда на USG Ishimura.

Играта ще показа допълнена история, Айзък, който получава глас, както и връзки на Dead Space Remake с истинските Dead Space 2 и 3. Ще участват сюжетни странични задачи, по-важна роля и време на лекар Елизабет Крос, чието наличие в първата игра се открива само в звуковите файлове от архива на кораба, усъвършенствания в зоните с нулева гравитация, нови способи за проучване на средата, нови зали и голям брой нови загадки.

Dead Space Remake излиза на 23-ти януари.

Коментирайте публикацията в нашите. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във, и ни последвайте в и или изтеглете приложението на Kaldata.com за, и!
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР