Докато стопаните са в болница в , все някой трябва

...
Докато стопаните са в болница в , все някой трябва
Коментари Харесай

Доброволци се грижат за домашни любимци на болни в Италия

Докато стопаните са в болница в, все някой би трябвало да се грижи за техните. Италианската асоциация за отбрана на животните и околната среда (LEIDAA) оказва помощ на всички притежатели на кучета и котки, които са в болничното заведение в тези сложни времена, оповестява РТС.
До момента са регистрирани 2200 случая на животни, за които се грижат доброволци, ангажирани в Асоциацията за отбрана на животните и околната среда. Собствениците на домашни любимци са или в болничното заведение, или в карантина, или за жалост са изгубили битката против вируса.
 16 щата в Съединени американски щати не разрешават оставянето на домашни любимци в горещи коли 16 щата в Съединени американски щати не разрешават оставянето на домашни любимци в горещи коли
По време на летните горещини постоянно виждаме коли с леко открехнати прозорци, в които стоят домашни любимци. Но даже и когато на открито...
По този метод Мило, златен ретривър, откри краткотраен дом в Асоциацията, защото притежателят му се разболя и заради висока температура и други признаци на ковида-19, той не може да се грижи за него, както и за останалата част от фамилията, които бяха задължени да останат в изолираност.
Доброволците от Асоциацията се погрижиха за Мило и му осигуриха, наред с други неща, обичаните му разходки.
Собственикът на едно кученце, пенсионер, който загуби борбата с вируса нямаше никого, с изключение на едно куче, което в този момент остава единствено и без никой да се грижи за него. Асоциацията го одобри и вършат всичко, с цел да се почувства обичан и в сигурност. Така ще бъде, до момента в който откри ново семейство.
Италия също беше разтърсена от историята на Керуша Тери, която е на 13 години, съвсем е глуха и има проблеми с инконтиненцията, а притежателят й умря вследствие на ковид. За Тери известно време се грижеше другар на притежателя, който е неработоспособен.
 Пътуването с домашни любимци в Европейски Съюз се улеснява Пътуването с домашни любимци в Европейски Съюз се улеснява
Пътуването в Европа с животни ще се улесни, стига то да не е с комерсиална цел. Това ще е допустимо въз основата на решение, взето през днешния ден от д...
Поради положението си той не съумя да обезпечи на остарялата кучка всички вероятни грижи и внимание, по тази причина се обърна за помощ към Асоциацията. В момента за Тери се грижат добре, тя разполага с здравна помощ и нужните лечения и когато се оправи, доброволците се надяват, че ще се откри някаква добра душа, която да я приюти и да й даде заслон през последните години от живота й.
COVID-19 визира всички, освен хората, които са се заразили, само че и цели фамилии, даже тези членове, които имат лапи и все пак са част от него.
* Инфо: БГНЕС
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР