Докато софиянци, а и не само те, избираха новия си

...
Докато софиянци, а и не само те, избираха новия си
Коментари Харесай

Изненада от златното момиче Симона Дянкова

Докато софиянци, а и освен те, избираха новия си кмет, някои хора избираха с кого да прекарат остатъка от живота си. Сред тях беше и олимпийската шампионка по художествена гимнастика Симона Дянкова.

28-годишното " златно момиче " подписа брак с дългогодишната си половинка Никола Яначков. Двамата са подписали на 5 ноември, както можем да разберем от персоналния профил на Симона в Instagram.

Тя разгласява малко видео от ритуалната зала, на което младоженецът я подвига във въздуха, а тя е облечена в булчинска рокля. То беше съпроводено единствено с емотикон на сърце без различен текст, само че надали ни е нужно повече, с цел да разберем защо става дума.

Състезателката, която е притежател на златен орден от летните олимпийски игри в Токио през 2020 година и Яначков са дружно от девет години. Той е някогашен футболист на Черноморец Балчик, само че сега се занимава с недвижими парцели.

Новината беше изненадваща за доста от почитателите на Симона Дянкова. Един от първите мнения беше на председателката на Българската федерация по художествена гимнастика Илияна Раева, която написа: " Честито! Да сте здрави и щастливи! ".
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР