Докато сме живи и ги споменаваме, тези хора няма да

...
Докато сме живи и ги споменаваме, тези хора няма да
Коментари Харесай

Бивш командос: Какъв инфаркт?! Ангел Христов го убиха

Докато сме живи и ги загатваме, тези хора няма да умрат. Държавата употребява такива хора, изстисква ги и ги изхвърля. Това съобщи някогашен командос на 75 години, пристигнал на погребението на Ангел Христов - Геле.

Той е безапелационен, че Геле не е умрял от инфаркт. Според него не било значимо по какъв начин се е прибрал в страната, а " значимото е по какъв начин го убиха ". 

Убиха го по класическия метод. Такъв здрав човек по какъв начин ще почине от инфаркт?, разяснява за вестник " 24 часа " някогашният командос, който отхвърли да си каже името, само че сподели карта, че членува в Съюза на българските командоси. 

За гибелта на Ангел Христов, прочут като единия от Братя Галеви, стана ясно на 3 юни. Христов и съдружникът му Пламен Галев се издирваха с алена бюлетина от Интерпол в продължение на 11 години. Смяташе се, че двамата са отвън страната. Геле е умрял в имението си в село Ресилово в събота. Погребението му трябваше да бъде на 4 юни /неделя/, само че тялото му бе конфискувано поради следствие на Министерство на вътрешните работи и прокуратурата. 

След аутопсия тялото бе върнато на околните, с цел да могат да го погребат. Поклонението се състоя в храм " Св. Георги " в Дупница в четвъртък. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР