Докато сивият хлад на зимата се завладява и коледното дрънкане

...
Докато сивият хлад на зимата се завладява и коледното дрънкане
Коментари Харесай

Как една мексиканска градина се превърна в сюрреалистична бетонна джунгла

Докато сивият студ на зимата се превзема и коледното дрънчене на барабани ме кара да бленувам да върша непростими неща на пластмасовите Дядо Коледа, време е да се кача на вълшебния килим на Аладин и да разменя влажния европейски отпуснете се за виртуална обиколка на две мексикански градини.

Първата е сюрреалистичният сюжет на Едуард Джеймс Las Pozas (Басейните), леке ​​от живописна полуда на седем или осем часа път с кола северно от Мексико Сити.

Когато посетих през 2018 година, няколко часа след предизвикателното шофиране, брачният партньор Дейвид зад кормилото, бяхме спряни от въоръжена локална полиция, Jafar и Abis Mal на този съответен panto. Те желаеха заплащания посредством Гугъл Translate за хипотетични нарушавания при наемане на коли. Иска ми се да имахме вълшебния килим, който да ни придвижи от хладния и мокър крайпътен път до по-слънчевия и топъл щат Сан Луис Потоси.

Пищният пейзаж на щата притегли Джеймс, правоприемник на голяма американска железопътна линия и благосъстояние от дървен...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР