Докато си проправяме път през годината с бързина, сезонът на

...
Докато си проправяме път през годината с бързина, сезонът на
Коментари Харесай

Най-добрите фестивали в Обединеното кралство за 2024 г.: Насладете се на изпълнения на живо от любимите си изпълнители и групи това лято

Докато си проправяме път през годината с експедитивност, сезонът на фестивалите на процедура е пред нас - и няма нищо по-хубаво от това да посетите фестивал с всички вашите другари, пеейки от сърце, без значение дали вали или грее.

От фестивали в Котсуолдс до празненства в огромните градове в цялата страна и даже тези край морето – намерихме всички най-хубави фестивали, които можете очаквайте с неспокойствие това лято.

Обединеното кралство е дом на някои от най-хубавите фестивали в близост - огромни или дребни, да не приказваме за тези, които се случват и в цяла Европа - където можете (да се надяваме) да оставите надеждните си водоустойчиви устройства вкъщи!

В взаимозависимост от типа на фестивала, който планирате, някои изискват да лагерувате, а има и тези еднодневни фестивали, които значат, че в действителност не е нужно да мъкнете огромна остаряла тежка раница, цялостна с вашите най-важното от фестивала през целия ден и даже по-лошо през кално поле.

Лято 2024 година предлага обилие от възможнос...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР