Докато си поставяме решения за постигане на лични цели и

...
Докато си поставяме решения за постигане на лични цели и
Коментари Харесай

Кои благотворителни организации наистина ще имат значение през 2024 г.


Докато си слагаме решения за реализиране на персонални цели и компенсация, началото на новата година е време да си представим позитивните промени, които можем да донесем на света.

Освещавайки силата на правенето на положително, време е да обмислим по какъв начин можем да разтеглим въздействието си, с цел да създадем най-хубавото, което е допустимо.

В международен мащаб всички страни са дали обещание да решат всички огромни международни проблеми до 2030 година посредством по този начин наречените цели за стабилно развиване. Световните държавни управления се събраха през 2015 година, с цел да обещаят да сложат завършек на глада, бедността и заболяванията, да поправят корупцията, изменението на климата и войната, да обезпечат работни места, напредък и обучение, дружно с замайващ набор от огромни и второстепенни обещания като развиване на по-градски градини.

За страдание тази година даже Организация на обединените нации призна, че се проваляме съществено. Обещаването на всичко, което значи нищо, е приоритет.

Трябва да настояваме нашите политици да станат действителни пр...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР