Докато сериозна част от спортистите почиват през лятото, доста треньори

...
Докато сериозна част от спортистите почиват през лятото, доста треньори
Коментари Харесай

Златната Любомира Казанова неуморима и през лятото. Пак е в залата

Докато сериозна част от спортистите почиват през лятото, много треньори и състезатели са в разгара на сезоните си. Други пък съчетават потребното с приятното. Героят на „ златните девойки “ Любомира Казанова още веднъж е в залата и в най-топлите дни.

От четвъртък започва лагерът на клуб Левски-Илиана, в който Любомира е треньор от края на предходната година. Тренировките са на Национална спортна база „ Спортпалас “ във Варна. Бубето е дружно с другата треньорка Теодора Тенева, както и хореографката Ади Мустакчиева. Трите вършат всичко, с цел да приготвят своите деца за новия сезон, който ще стартира през есента.

„ Децата са извънредно удовлетворени от подготовката и упражняват с необикновено предпочитание. Изпълняват всичко, което им кажем, само че естествено, най-вече се радват, когато съчетаваме тренировките с приятни страсти. Водим ги на плажа, играят на разнообразни игри, стараем се да разнообразяваме всекидневието им “, сподели Любомира Казанова пред екипа ни.

„ С моите колежки сме образували отличен тандем и с изключение на хубавите и занимателни моменти за децата акцентираме на здравите тренировки. Това е и задачата на лагера. Благодарим на домакините, които за следващ път ни дават чудесни условия за подготовка “, добави досегашната състезателка, която се трансформира в воин за ансамбъла през 2016 година за Европейското състезание в Холон, идващите надпревари за международните купи и на Олимпиадата в Рио.

Днешният ден на лагера във Варна бе и с още една концепция по-забавен, защото Кристен Стоилова има рожден ден. Всички й пожелаха доста здраве и доста триумфи в гимнастиката.
СТЕФАН РАЛЧЕВ/БЛИЦ

















 

 
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР