Докато се провежда месецът на осведомеността за рака на червата,

...
Докато се провежда месецът на осведомеността за рака на червата,
Коментари Харесай

Симптоми и признаци на рак на червата като предупреждение от ръководителите на общественото здравеопазване

Докато се организира месецът на осведомеността за рака на червата, организация за публично здраве приканва хората да останат бдителни за признаците на рак на червата - един от най-често срещаните типове рак както при мъжете, по този начин и при дамите може да се контракти. Има отрезвяваща статистика, която допуска, че 1 на 20 души може в последна сметка да развие заболяването в даден миг.

Повтаряйки двете съществени ограничения за битка с рака на червата, здравните ръководители предлагат да се прегледате, когато регистрирате признаци и присъединяване в скрининг, в случай че отговаряте на изискванията.

Програмите за скрининг на рак на червата, ориентирани към възрастовата група 60-74 години, изключително тези, които към момента не демонстрират вероятни признаци, всъщност служат като средство за идентифициране на съществуването на кръв в придвижванията на червата.

Безспорно, ранното разкриване покачва успеваемостта на лекуването, а услугите за скрининг също по този начин разрешават прегледи на полипи, дребни необикновени израстъци,...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР