Докато се подготвяла за тържеството, бъдещата булка започнала да се

...
Докато се подготвяла за тържеството, бъдещата булка започнала да се
Коментари Харесай

Булка прави секс с чичото на младоженеца минути преди сватбата

Докато се подготвяла за тържеството, бъдещата младоженка почнала да се държи доста необичайно

Булка прави секс с чичото на младоженеца минути преди сватбата, а за похлупак на всичко изиска от приятелките си да платят разноските за тържеството. На скандалната история публичност даде една от шаферките в Reddit.

29-годишната Дейна, трябвало да се омъжи за 32-годишния Джош през януари. Докато се подготвяла за тържеството обаче, бъдещата младоженка почнала да се държи доста необичайно. Тя предиздвикала всички шаферки да пробват рокли за сватбата, а по-късно ги принудила да платят по 2 000 $ за тях.

Бъдещата младоженка също по този начин забранила на младоженеца да кани на сватбата неомъжени дами, в случай че не са членове на фамилията. 

Сватбеният ден се оказал още по-драматичен от всичките й прищевки до този миг. 

Цяла заран Дейна била в неприятно въодушевление и не серпантина да крещи на приятелките си и уредниците на тържеството. С огромни страдания девойките съумели да я успокоят. Половин час преди церемонията обаче тя поискала да остане сама, с цел да се оправи с страстите си.

Докато авторката на обявата чакала сватбата да стартира в параклиса, една от другите шаферки се доближила до нея и й съобщила, че сватбата се анулира, тъй като младоженецът хванал бъдещата си брачна половинка да прави секс с чичо му. 

Семейството на Джош било изрично, че всички разноски към проваленото празненство би трябвало да бъдат поети от булката, защото случилото се било по нейна виновност. Последвал заплашителен скандал, по време на който бащата на Дейна декларирал, че няма да й помогне с пари.

Авторката на обявата напуснала несъстоялата се женитба и си дала обещание, че повече няма да поддържа връзка с Дейна. Скоро обаче тя й се обадила, с цел да й изиска 5 000 $ за провалената си женитба. Младата жена считала, че приятелките й й дължат сходно нещо. 

Момичето на собствен ред й отказало изрично и я помолило повече в никакъв случай да не я търси. /jenata.blitz.bg
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР