Докато се подготвя на Белмекен, Кубрат Пулев използва времето и

...
Докато се подготвя на Белмекен, Кубрат Пулев използва времето и
Коментари Харесай

Кобрата: След мача с Кличко приятелите ми драстично намаляха

Докато се приготвя на Белмекен, Кубрат Пулев употребява времето и за равносметка. Оказва се, че след единствената загуба в кариерата му на професионалния кръг, приятелският кръг към боксьора внезапно се е свил.

" Не скърбя. Даже в противен случай. Благодаря на Господ, че ми сподели кои са същинските хора край мен “, връща се обратно във времето Кобрата пред bTV.

Той е мощно сериозен към себе си и за метода, по който е провел дуела против Владимир Кличко на 14 ноември 2014 година в Хамбург.

" Бях малоумен и зелен. Нямах никой край себе си, който да ме научи. Не знаех съществени неща. Кличко въртеше страхотни номера, мачът даже се отсрочи един път. Просто бях млад, доста квалифициран и мощен, само че нямах безусловно никаква тактика “, споделя Пулев, който всеки миг чака да реализира сделка с Антъни Джошуа за мач сред тях за международната купа.

" Джошуа е мощен, избухлив, с доста тежък удар. Знаем неговите мощни страни. Но и аз съм мощен, боксирам се с огромна доза разсъдък “, разяснява Кобрата, който за трети път в кариерата си при експертите е със статут на наложителен кандидат за международната купа, версия Международна боксова федерация IBF.

Пулев ще остане на Белмекен до първата седмица на февруари, след което ще се насочи или към Германия за нов подготвителен лагер, или към Съединени американски щати.

btvnovinite.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР