Докато се чудим колко точно близки са риалити звездата Ким

...
Докато се чудим колко точно близки са риалити звездата Ким
Коментари Харесай

Да срещнеш случайно Ким Кардашиян и Пийт Дейвидсън

Докато се чудим какъв брой тъкмо близки са риалити звездата Ким Кардашиян и комикът Пийт Дейвидсън, няколко неща не могат да се скрият.
 Кание Уест, Ким Кардашиян, връзките й с Пийт Дейвидсън и признанието на рапъра
Реакцията на Кание след фотосите на Ким и Пийт

Покаянието на Йе

Едното е, че някогашният брачен партньор на Ким - рапърът Кание Уест (или Йе, както неотдавна се прекръсти), не се усеща окей от новото другарство на към момента законната си брачна половинка.

Тя пък от своя страна май най-накрая откровено се забавлява в компанията на по-младия Пийт Дейвидсън. А неотдавна двамата не са имали нищо срещу да споделят положителното си въодушевление със инцидентен холандски екскурзиант. Самият той, толкоз се е развълнувал от непредвидената среща и вниманието, което са му обърнали звездите, че се похвали в Instagram-a си.

Пол Баревийк се натъкнал на Ким Кардашиян и Пийт Дейвидсън в събота, след Деня на благодарността. Холандецът, който е музикален редактор и кореспондент за токшоуто на RTL Boulevard, неотдавна дошъл в Лос Анджелис от Амстердам, написа Yahoo. След разходка седнал да отдъхне и да се обади на майка си, когато видял Пийт Дейвидсън, а по-късно забелязал, че с него и Ким Кардашиян.

Веднага прекъснал диалога и отишъл при двамата, а самият Пийт Дейвидсън правил фотографията му с Ким Кардашиян, която холандецът разгласява.
 Ким Кардашиян, Пийт Дейвидсън, новите им общи фотоси и по какъв начин се забавляват двамата
Ким и Пийт се забавляват по пижами

Голям ваучър е с тях

" Той е страховит, готин и Ким изглеждаше безусловно зашеметяващо! Истински искра! " споделя Пол и добавя, че са изглеждали в действителност щастливи един до различен.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР