Докато Сара Джесика Паркър вдига прилепнала черна нощница от куфара

...
Докато Сара Джесика Паркър вдига прилепнала черна нощница от куфара
Коментари Харесай

Сара Джесика Паркър е радост в Plaza Suite в Savoy Theatre — рецензия

Докато Сара Джесика Паркър подвига прилепнала черна нощница от куфара и я поставя с блян на леглото на хотела, в близост се разнася бърборене на очакване публиката. В края на краищата това е Кари Брадшоу от „ Сексът и градът “, въпреки и в ролята на Карън, стопанка от 60-те години на предишния век, решила да рестартира брака си.

Но и тя – и публиката – са обречени на отчаяние. Защото Карън е избрала да отпразнува годишнината от сватбата си в апартамент 719 на хотел Plaza в Манхатън: стая, в която браковете, в триптиха на Нийл Саймън от 1968 година с къси комични сюжети, изсъхват и умират на покрития с плюш килим под.

Когато Сам се появява (изигран от същинския брачен партньор на Паркър Матю Бродерик), той е прекомерно ангажиран с работата си, тежестта си и белотата на зъбите си, с цел да забележи напъните на Карън да съблазни. „ Не мислех, че ще имаш потребност от пижамата си “, споделя тя с вяра. „ Не мога да дремя без пижамата си “, отвръща той, преди да се върне да прегледа профила си в едно от позлатен...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР