Докато руските атаки в Източна Украйна се засилват, украинският президент

...
Докато руските атаки в Източна Украйна се засилват, украинският президент
Коментари Харесай

Ожесточени сражения на фронта в Източна Украйна

Докато съветските офанзиви в Източна Украйна се ускоряват, украинският президент съобщи, че страната му и нейните съдружници ще подпишат ново съглашение за сигурност на идната среща в Рамщайн, Германия.

Преди дни Володимир Зеленски показа „ проекта за победа на Украйна “ на Джо Байдън, Камала Харис и Доналд Тръмп.

 
Подготвяме се да подпишем още едно съглашение за сигурността на Украйна – двайсет и седмото. Вчера организирах значима среща с висши командири, на която обсъдихме окомплектоването на бойните бригади, въоръжението, оборудването за нашите бойци, снабдяването и доставките.
Володимир Зеленски – президент на Украйна

В последните дни съветската войска изтласква украинските войски в източните региони, причинявайки огромни опустошения.Много хора бяха ранени при няколко офанзиви на Русия в Херсонска и Сумска област. В Херсон е умрял един човек. 

Въздушни фрагменти демонстрират огромните опустошения в източния украински град Вухледар, където украинските сили са подложени на мощен напън. 

Зеленски сподели още, че е належащо да се обясни по какъв начин може да бъде повишен натискът върху Руската федерация на срещата на Контактната група на Украйна в Рамщайн, Германия, на 12 октомври. 
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР