Докато руската инженерингова индустрия е известна с бронираните си превозни

...
Докато руската инженерингова индустрия е известна с бронираните си превозни
Коментари Харесай

Руска компания планира обещаващи проекти в железопътната индустрия


Докато съветската инженерингова промишленост е известна с бронираните си транспортни средства, много по-малко се знае за съветските локомотиви и модерното железопътно съоръжение. В изявление за "Sputnik" представителят на корпорация "Трансмашхолдинг" Артем Леденев разиска нови трендове и обещаващи планове в тази област.

Управлението на компанията е вложило над 68 милиарда рубли (около 1,2 милиарда долара) в създаването и модернизацията на своите фабрики през последните няколко години, което дава опция на компанията да осъществя редица огромни планове и да се трансформира в един от десетте най-големи производители на железопътната инсталация в света, сподели ръководителят на отдела за външни връзки.

"Например, в завода за електрически локомотиви "Новочеркаск", успяхме да разработим електрически локомотиви от ново потомство: моделът на пасажерите EP20 и товарният модел 2ES5. Нашите фабрики в Коломна и Пенза са произвели усъвършенстваните вътрешни дизелови мотори D500, D300 и D200. "Трев" създава серия от двуетажни железопътни вагони и придобива нова подготвеност - производството на електрически влакове с асинхронни тягови мотори ", изясни Леденев.

Според него, компанията постоянно е заинтригувана да учи нови неща и да ползва модерни технологии. Ето за какво съдействието с задгранични сътрудници е една от най-важните области на работата на компанията.

"Нашият стратегически сътрудник е френската компания „ Алстом ”, която има 33% от акциите на „ Трансмашхолдинг ”. Създадохме взаимно инженерния център LLC TRTRans, профилиран в създаването на нови модели железопътно оборудване", означи експертът.

Той добави, че компанията ръководи цех взаимно с американския енергиен колос „ Дженеръл електрик ”, което даде опция на съветския холдинг да разшири наличието си на световния пазар на локомотиви и да увеличи конкурентоспособността си.

Тъй като обаче производството на железопътно съоръжение зависи от съществуващите разпореждания, които се разграничават в обособените страни, това поле е много характерно.

"Не можете просто да купите трен, който ви харесва, и да започнете да го употребявате във вашата страна. Затова би трябвало да бъдете доста деликатни, когато сравнявате влакове, локомотиви и коли, създадени в разнообразни страни, тъй като това, което се оказва положително в една страна, не е подобаващ за приложимост в друга ", уточни Леденев.

По неговите думи, съветската компания може да се гордее с електрическия си локомотив EP20, който може да развива скорост до 200 км / ч, както и пътническите двуетажни коли, които са доста "просторни" и "удобни".

И двата електрически локомотива и коли могат да бъдат експлоатирани в най-широк диапазон от температури, присъщи за Русия - от минус 50 до плюс 40 градуса по Целзий.

"По принцип тези характерности не са общи за артикули на задгранични производители", само че съветското произвеждане е търсено в няколко европейски и близкоизточни страни и вероятно в Латинска Америка. Ние към този момент получихме финансиране за плановете ни в Сърбия и Унгария. Много се надяваме, че съветското държавно управление ще поддържа нашите начинания в Иран и съм убеден, че с помощта на стратегическото съдействие с водещите международни компании, ще се превърнем в главен състезател на интернационалния пазар на транспортни технологии през идващите три години ", сподели още мениджърът. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР