Докато Румен Радев чака нетърпеливо Кирил Петков да хвърли оставка

...
Докато Румен Радев чака нетърпеливо Кирил Петков да хвърли оставка
Коментари Харесай

Десни зоват Кирил: Връщай мандата, не правете фатална грешка!

Докато Румен Радев чака нетърпеливо Кирил Петков да хвърли оставка и да вземе първия мандат в парламентарната рулетка, хора от десните редици насочат настоятелни апели към премиера в оставка да върне " офертата " и начисто да потегля към нови избори.

„ Не взимайте, или върнете мандата на президента. Това ще е голяма неточност. Ще пострадате.”, молят почитатели на десницата и „ Промяната”. В същото време съдружният сътрудник Демократична България се колебае и като че ли избира да се тестват всички разновидности, с цел да остане към този момент Тройната коалиция на власт.

Снощи, откакто вотът на съмнение събори кабинета, Петков свика незабавно министри и депутати, а късно вечерта споделиха решението си – взимат първия мандат и оферират същия кабинет, с цел да съумеят да ръководят с този парламент.

В същото време, мнозина, минали през перипетиите на властта, предизвестяват Политическа партия, че ще създадат съдбовна неточност, която може да изсмуче силата им в порочния кръг, в който се върти 47-то Народно заседание. Според съперниците на първия мандат, Петков няма по какъв начин да работи обикновено без болшинство в парламент, в който не може да вземе нито едно решение. Десни припомниха на премиера вчерашния ден, в който опозицията бойкотира съвещанието на Народното събрание и сподели на Политическа партия, че държат всички карти и могат да ги разиграват както решат.

Директен и явен зов насочи и някогашният седесар и екскмет на Дупница Панчо Панайотов, който се обърна към Кирил Петков в обществените мрежи с свеж съвет: Връщаш мандата и на избори, поучава врелият и кипял в политически борби лекар.

„ Всичко е ясно. Кирчо ревизирай си мнението, че получил новия мандат ще водиш диалози да привличаш депутати за поддръжка, разчитайки на съвест и морал.

Кирчо, няма такива. Подобни диалози ще бъдат търговия. И ще пострадаш. Репутационно. Връщаш мандата и на избори. Съсредоточете се върху изборите. Да получите допустимо най- доста гласове.

Готов съм да ви оказа помощ. Активно. Силно. За повече гласове. Дано четете.”, написа Панайотов.

ТЕМА преди 52 минути 707 преди 57 минути 2252 преди 1 час 1050

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР