Докато работих в ГДБОП смятах, че истината е погребана. Винаги

...
Докато работих в ГДБОП смятах, че истината е погребана. Винаги
Коментари Харесай

Ето я темата табу покрай убийството на Петър Христов! Дума за нея отвори една крехка жена при Слави Трифонов

Докато работих в ГДБОП смятах, че истината е заровена. Винаги ще се намерят механизми, които ще я заглушат. Сега към този момент мога свободно да приказвам. Това съобщи пред Слави Трифонов, основният редактор на Фрог нюз Катя Илиева.
Живеем в мафиотско-тоталитарна страна. Мафията ни е превзела. Висш представител на Министерство на вътрешните работи ми показа, че в случай че не е чиновник в полицията, няма да се усеща предпазен. В Министерство на вътрешните работи се кръстосват разнородни ползи – бизнес, стопански, политически.

Как да чакаме, че ще бъдат разкрити убийствата в Нови Искър, на предприемача Петър Христов? От самото начало ни пробутват версията, че „ Килърите ” и „ Наглите ” са поръчали убийството на предприемача, непосредствен до ръководещите. Облъчват ни от заран до вечер по малкия екран с тази версия, с цел да не разберем кой ще поеме строителството на  „ Хемус ” или на пътя Русе – Велико Търново.

В Търново във всички институции треперят дали ще си запазят работните места. Петър Христов е назначавал там хората. Той е бил светая светих. Вземал е публични поръчки, казвал е къде какво да се прави.

Как да имаме вяра, че поръчковите убийства ще бъдат разкрити? Ето да вземем за пример Огнян Стефанов не е бил разпитван, когато е бил свиреп пребит. Единствено до момента в който е бил в полусъзнание, след излизаенто от комата, са му задавали някакви въпроси.

Погледнете „ Килърите ”: те са огледало на това, до каква степен България е подготвена да се оправи с престъпността. Групата на „ Килърите ” е била обвързвана с политиката. В ареста Петър Стоянов – Сумиста е разказвал за плана АБВ, той го е нарекъл новото Българска социалистическа партия. Имал е в телефона си номера на хора от Българска социалистическа партия. Един от предпазените очевидци е изваден от програмата за предпазени очевидци и към този момент е цел. Наблюдаващият тогава  прокурор по делото Ася Петрова, антимафиотът Валентин Цоновски, очевидецът Боян Джамалов са нападани, без някой да ги отбрани. Един от жертвите на „ Килърите ” е можел да бъде избавен – това е юрист Петър Луков. Георги Вълев дава поръчка за неговото ликвидиране. Колата на юриста е била запалена, бил е пребит и чак тогава свиреп погубен. Не са го защитили.
loading... #SC_TBlock_381491 a { font-family: Roboto!important; }
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР