Докато принцесата на Уелс продължава да се възстановява от коремна

...
Докато принцесата на Уелс продължава да се възстановява от коремна
Коментари Харесай

Вътре в рядко срещаната приятелска група на Кейт Мидълтън от кралската BFF до най-добрата училищна приятелка

Докато принцесата на Уелс продължава да се възвръща от коремна интервенция, се чака нейният стеснен кръг от другари да предложи своята поддръжка.

42-годишната Кейт е известна с това, че има дискретна и лоялна група от другари, на които може да разчита, като някои от тях даже я познават от ученическите й дни. Според кралски специалист нейната доверена другарска група евентуално ще „ поддържа духа й “, до момента в който тя прекарва време надалеч от очите на обществеността, с цел да се концентрира върху здравето и фамилията си вкъщи в Уиндзор.

Джени Бонд, коментатор и някогашен кралски сътрудник на BBC, сподели за OK! Списание предишния месец: „ Сигурен съм, че тези остарели другари биха знаели тъкмо по какъв начин да поддържат настроението на Кейт след такава тежка интервенция. “ Бонд сподели, че е очаквала да я поглезят с първокласни кошници и рекомендации за книги и телевизия.

Журналистът означи също, че най-близките довереници на Кейт включват нейното семейство - родителите Карол, 69, и Майкъл, 74, сестрата...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР