Докато принц Хари се бореше да му бъде платена сигурността

...
Докато принц Хари се бореше да му бъде платена сигурността
Коментари Харесай

Ударът на принц Хари срещу главния помощник на кралицата има сериозен недостатък, тъй като голямото напрежение нараства по делото за сигурност

Докато принц Хари се бореше да му бъде платена сигурността при пътувания в Обединеното кралство, се споделя, че юристите му са имали огромен удар на най-хубавия асистент на починалата кралица Елизабет II.

Съдебните каузи, които в последна сметка се произнесоха против Хари, видяха, че съдията видимо допуска, че обвиняванията са надалеч от задачата. Докато напрежението измежду фамилията продължава да тлее, херцогът и старшият личен състав на двореца разкриха мислите си, до момента в който Хари се опитваше да върне полицейската си защита на работа.

Миналата година правният екип на Хари упрекна сър Едуард Йънг в защото не съумя да съобщи доста предложение, херцогът направи малко да заплати частно, с цел да задържи въоръжените офицери. Йънг беше персонален секретар на кралицата. Въпреки това, защото съдията отхвърли делото в решение от 51 страници, той твърди, че офертата е била разисквана сред висши държавни помощници през 2020 година в деня, в който Хари я е направил.

ЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ:


Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР