Докато президентът Румен Радев е на важна държавна визита в

...
Докато президентът Румен Радев е на важна държавна визита в
Коментари Харесай

Синът на Румен Радев - бъдеща футболна звезда! Наследникът на президента е на проби в легендарния „Валенсия“

Докато президентът Румен Радев е на значима държавна аудиенция в Русия, синът му Георги също има сложна задача отвън рамките на България. 15-годишният правоприемник на президента е на проби в испанския футболен гранд „ Валенсия “ и може да подпише контракт с известния тим, където преди години се подвизава с голям триумф Любо Пенев, научи HotArena.

Георги, който тренира футбол от 7-годишна възраст и е артикул на столичния младежки клуб „ Барокко спорт “, е отпътувал на проби в едноименния отбор от средиземноморския град Валенсия преди седмица дружно с връстника си Камен Истилянов. Двете български момчета ще упражняват с „ Валенсия “ до началото на юни и в случай че бъдат утвърдени от управата на „ прилепите “, ще бъдат привлечени в юношеската групировка на испанския клуб.

Георги Радев играе като нападател и се отличава с топовен шут , отлична игра с глава и изключителна борбеност и физика. Наследникът на президента е хванал окото на скаутите на „ Валенсия “ през април по време на младежки футболен шампионат в Гърция. В южната ни съседка Георги означи няколко гола за своя тим „ Барокко спорт “ и дружно със съекипника си Истилянов е впечатлил скаутите на „ Валенсия “. Последвала покана за проби в испанския клуб. Ако Георги бъде утвърден, от управата на „ Барокко спорт “ ще пуснат възпитаника си без финансов иск, само че с контракт за заплащане на трансферна сума в случай, че наследникът на президента пробие в професионалния футбол и подпише контракт с първия отбор.

Информация за пробите на Георги Радев, Камен Истилянов и още няколко младежи от Гърция и Кипър бе оповестена на уеб страницата на „ Валенсия “, както и в районния вестник „ Диарио де Валенсия “. Там обаче на никое място не се загатва, че Георги е наследник на президента на България.

Съотборници на Георги от „ Барокко спорт “ споделят, че 15-годишният юноша освен че не парадирал с баща си, само че дори криел чий наследник е. „ Вероятно в Испания не знаят, че татко му е президент на България, Георги избира да не го обявява. Даже и у нас малко на брой противници от другите тимове, с които играем, знаят, че синът на Радев играе футбол при нас. Баща му рядко идва да гледа мачовете му откакто стана президент, с цел да не смущава момчето - другояче преди този момент всяка седмица бе на стадиона “,споделят млади футболисти от „ Барокко спорт “.

Георги е по-малкото дете на Румен Радев от първия му брак с Гинка . Президентът има и 17-годишна щерка Дарина, с която неотдавна се появи на театрална режисура. Щерката на президента е запалена по театъра и изнася представления на френски език като част от трупата на столичното 35-о учебно заведение, написа " Уикенд ".
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР