Докато посланието й за Деня на майката се спусна като

...
Докато посланието й за Деня на майката се спусна като
Коментари Харесай

„Грешката“ на Кейт Мидълтън след фотошоп сагата за Деня на майката „противоречи“ на традицията на покойната кралица

Докато посланието й за Деня на майката се спусна като оловен балон, последва нейният пълзящ отговор, който не беше Не наподобява добре за Кейт, съгласно PR специалист.

Принцесата на Уелс пусна онлайн фамилна фотография на трите си деца, скупчени към нея, с цел да отбележат празника, а в съпътстваща записка Кейт благодари на обществеността за техните „ благи пожелания и продължаващата поддръжка през последните две месеца “ и пожелаха на хората Честит ден на майката. Тя се подписа с инициала С за Катрин.

Но скоро бяха видяни очевидни неточности при редактирането, като фотографията беше унищожена от фотоагенции, в това число Ройтерс, АП, Гети и Агенция Франс Прес поради операцията. Експертът по връзки с обществеността и ръководство на рецесии Едуард Корам-Джеймс, основен изпълнителен шеф на Go Up, твърди, че до момента в който принцесата на Уелс е „ заковала “ отговора си на публичния митинг по отношение на нейното местоположение след „ сполучливата “ й интервенция през януари, извинението й, което последва сагата с Photoshop бе...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР