Докато по Черноморието температурите гонят 18-19 градуса и става за

...
Докато по Черноморието температурите гонят 18-19 градуса и става за
Коментари Харесай

Времето полудя в България: На места трупа сняг, на други става за плаж

Докато по Черноморието температурите гонят 18-19 градуса и става за отмора на плажа на доста места в страната вали пороен дъжд, а в планините сняг.

Много по-ниски са температурите в други елементи на страната. 

На доста места в Родопите има снежна завивка.

През идващите дни ще се задържи най-вече облачно. Валежи ще има на по-малко места и ще са по-малко по количество. Ще са най-вече от дъжд, в планините, а в четвъртък и на обособени места в Северна България – от сняг.

С насочване напразно, във вторник от северозапад, а в сряда и четвъртък от север-североизток, температурите ще се намалят още и ще се приближат до нормалните за средата на февруари. В петък вятърът ще отслабне, вероятността за превалявания е дребна, ще има и по-значителни разкъсвания и понижения на облачността.

В низините и котловините ще се образува мъгла или инверсионна облачност. Минималните температури ще са близки до нулата, а оптималните – сред 7° и 12°. През почивните дни ще се задържи с раздрана облачност, вятърът ще е слаб от североизток, температурите – без основна смяна. Остават изискванията за понижена видимост в равнинната част от страната.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР