Докато падането от -11C тази седмица може да е изглеждало

...
Докато падането от -11C тази седмица може да е изглеждало
Коментари Харесай

`Живях на най-студеното място на Земята - където водата замръзва, преди да удари земята`

Докато рухването от -11C тази седмица може да е изглеждало студено, общностите на други места са изправени пред доста по-хладни условия всеки ден.

Водата замръзва, преди да удари земята, хората би трябвало да носят специфични облекла, ботуши и якета, единствено с цел да оцелеят, а колите би трябвало да бъдат покрити със защитно покритие в република Саха в източната част на Русия.

Едно жена, която е от град Якутия в района, през днешния ден описа за битките - и насладите - да живееш в това, което съгласно нея е най-студеното място на Земята. 35-годишната Юлия Литкина може да замразява храната си на открито, защото живакът постоянно пада до -50C в нейния район. Реките се трансформират в пътища през зимата там, тъй като замръзват и водачите би трябвало автоматизирано да започват моторите на всеки два часа, с цел да предотвратят замръзването им през нощта.

Но тя споделя, че пейзажът е „ доста хубав “ в и към Якутия – където тя е отгледана със сестра си, Анастасия Румянцева, 16, която е студентка, и тяхната майка Олга....

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР