Докато отстъпва и удовлетворява интересите и на едните, и на

...
Докато отстъпва и удовлетворява интересите и на едните, и на
Коментари Харесай

Политолог коментира защо Борисов прави винаги отстъпки

Докато отстъпва и удовлетворява ползите и на едните, и на другите, за Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г не е проблематично да ръководи България. Това счита политологът доцент Борис Попиванов пред стратегия "Хоризонт ".

Според него има проблеми пред държавното управление. Смята, че има учредения управяващите да се тормозят при избор на съмнение. И беше безапелационен, че липсва изясненост за бъдещето и от ГЕРБ търсят постоянно проблеми в тези, които са били преди тях. Политологът уточни още, че има липса и на ясни цели.

ГЕРБ: Премиерът Бойко Борисов не е получавал покана от президента за изборните диспути

Във външем проект политилогът проучва, че Борисов се пробва да балансира сред непознатите ползи.

"Създава се усещане, че по- постоянно той отстъпва и на едните, и на другите. Всъщност ние към този момент научаваме, че се употребяваме с непозната поддръжка, тъй като се ангажирахме със закупуването на Ф-16, с редица енергийни планове, ангажираме се и с втората тръба на Турски пролив ", означи доцент Попиванов.

На фона на рецесията в Перник и в други браншове у нас, които удрят върху държавното управление, Българска социалистическа партия не съумява да събере нужната поддръжка, с цел да бъде опция. На социалистите малко не им доближава, счита политологът.

"Много фактори са - вътрешно противоборство в Българска социалистическа партия, само че и на цялостния политически и бизнес климат в страната, който концентрира всичко в огромната ръководеща партия ГЕРБ и прави доста мъчно изявата на всяко по-различно нещо ", разяснява Попиванов.

Политологът открои, че на Българска социалистическа партия й липсва вероятност, която да покаже на хората, че тя е верният избор. Той изясни, че е значимо в самата Българска социалистическа партия да се схванат по някои основни въпроси, по връзки на дневния ред на България, при един вероятно най-малко един мандат ръководство.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР