Докато от Арсенал продължават да обвиняват съдията за загубата си

...
Докато от Арсенал продължават да обвиняват съдията за загубата си
Коментари Харесай

Капитанът на Уотфорд към Арсенал: Въпросът е да имаш топки

Докато от Арсенал не престават да упрекват съдията за загубата си с 1:2 от Уотфорд през вчерашния ден, капитанът на домакините Трой Дийни има друго мнение по въпроса. “Топчиите” са недоволни от решението да се отсъди углавен удар против тях, от който въпросният Дийни изравни. По-късно Уотфорд стигна и до цялостния поврат.

“Чух, че Арсен Венгер се оправдава с дузпата. Има си обаче причина за тяхното проваляне и това не е наказателният удар”, разяснява нападателят пред BT Sport.

Според него тимът му е триумфирал поради по-голямото си предпочитание и поради своята борбеност, до момента в който столичани са се уплашили.

“Става дума за това да имаш топки - изясни Дийни. - Винаги когато се изправя против Арсенал, стъпвам на терена с мисълта по какъв начин да вляза жестоко на първия изправил се отсреща ми, а по-късно ще очаквам да видя кой ще желае същото. Влязох като промяна и незабавно скочих на Пер Мертезакер. В интерес на истината, даже не се наложи да скачам. Просто го проснах на земята и публиката стана на крайници и си намерения “Да, имаме състезател, който може да ни завоюва двубоя”. И тогава всички футболисти на Арсенал напряко се отдръпнаха”.

29-годишният нападател не крие, че разчита главно на хубавичко си физика. “Наясно съм, че нито съм талантлив с някаква техника, нито с експедитивност. Но пък за сметка на това съм мощен. Ако ме оставиш да употребявам това против теб, ще ти бъде много тежко - ще те смачкам. Явно това е детайл, с който обезщетявам за другите си умения”, непосредствен беше още Дийни.
Bang on. Someone show this Troy Deeney interview to Wenger, Kroenke, Gazidis and all the other clowns.https://t.co/kcOABkWK3G
— J. (@jibysmalls) October 15, 2017
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР