Докато останалите звезди в тениса са в Ню Йорк в

...
Докато останалите звезди в тениса са в Ню Йорк в
Коментари Харесай

Федерер гледа Базел-ЦСКА, Джокович на баскетбол в Белград


Докато останалите звезди в тениса са в Ню Йорк в усилена подготовка за старта на US Open, то по разнообразни аргументи Новак Джокович и Роджър Федерер ще проследят последния за годината шампионат от Големия шлем по тв приемника.

Двете митове са в родните си градове и в четвъртък вечер утолиха жаждата си за спорт на високо равнище, въпреки и като фенове.

В Базел Федерер участва на дуела на обичания си футболен тим, който одобри българския „ ЦСКА-София “ в реванш от плейофа в Лигата на Конференциите.

Дълго време Маестрото гледаше обезпокоеното протичащото се на терена, само че в последна сметка напусна благополучен, тъй като „ Базел “ победи с 2-0 и по този начин си обезпечи място в груповата фаза на шампионата.

След дуела Федерер даже посети съблекалнята на тима и отпразнува триумфа с футболистите, които не пропуснаха да се снимат за спомен с него.

По същото време, единствено няколко часа откакто разгласи, че няма да има опцията да взе участие на US Open, Новак Джокович зае място на първи ред в „ Штарк Арена “ в Белград за контролната среща сред националните тимове по баскетбол на Сърбия и Гърция. Двубоят бе предстоящ с голям интерес поради конфликта сред две от звездите на НБА – Никола Йокич и Янис Антетокумпо.

Сърбите победиха със 100-94 точки, а Джокович изгледа срещата в компанията на именития треньор Желко Обрадович.

И за Новак, и за Роджър следва завръщане на корта за присъединяване на отборния шампионат Laver Cup в края на септември.

Снимки от визитата им на спортни събития в Базел и Белград можете да видите в галерията.
Източник: tenniskafe.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР