Докато основната част от участниците в Като две капки вода

...
Докато основната част от участниците в Като две капки вода
Коментари Харесай

Хитра лисица се оказа Християна Лоизу: Ето как кипърката сама се пробутала в "Капките"!

Докато главната част от участниците в " Като две капки вода " през новия сезон са поканени персонално от Маги Халваджиян, една от тях съумя да се набута сама. Това е кипърката Християна Лоизу, която се оказа хитра лисица, шушукат близки до нея източници.

Арменецът, който е продуцент на формата, въобще не се сетил за Лоизу, камо ли да му щукне да я кани в предаването. Тя обаче поискала персонална среща с него, гарантирайки, че има вест, с която ще му вдигне рейтинга от раз.

И тази вест беше обявена в миналия лайв на шоуто - а точно, че Християна е бременна с първото си дете. Тъкмо на това заложила тя пред Маги, като предположила, че феновете няма да се интересуват единствено от певческите умения на участниците, а и от някои " пикантерии " към тях. И позна. Новината за бъдещото бебе взриви ефира, а уеб сайтове се скъсват да пишат за нея и редом загатват и шоуто.

Впрочем Джулиана Гани преди време направи същото в другото предаване на Халваджиян - " Маскираният артист ", когато разгласи зачеването на първото си дете от Илиян Найденов. Явно тази тематика постоянно ще е настояща за публиката, на която й дай пердах, сеир, обич и бебета.

Християна Лоизу обаче още пази в загадка самоличността на бащата на детето си. Говори се единствено, че господинът е много по-възрастен от нея и не обича да се излага на показ.

Инфо: Crimesbg.com

Тагове: Християна Лоизу Капките бременна Маги Халваджиян бебе Джулиана Гани Илиян Найденов
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР