Докато очакваме да гледаме в България Брад Пит във Вавилон, актьорът откри

...
Докато очакваме да гледаме в България Брад Пит във Вавилон, актьорът откри
Коментари Харесай

Жената, с която Брад Пит смята да прекара новогодишната нощ

Докато чакаме да гледаме в България Брад Пит във " Вавилон ", актьорът откри галерия със свои статуи във Финландия и се забавлява на пистите на " Формула 1 " в Съединени американски щати.
 Брад Пит на 59
Брад Пит в 33 обстоятелството

Защото някой през днешния ден има рожден ден

Очевидно и в любовния му живот не е по никакъв начин скучно. Доскоро името му се спрягаше с това на Емили Ратайковски. Моделът обаче излиза с Пийт Дейвидсън. Отскоро стана ясно, че Брад Пит май е намерил нова обич в лицето на Инес де Рамон - някогашната брачна половинка на артиста Пол Уесли - сътрудник на Нина Добрев от " Дневниците на вампира ". 

Инес и Брад бяха видяни да се държат за ръце и да се прегръщат по време на концерт на Боно в Лос Анджелис през ноември. Тогава се заприказва, че в действителност излиат към този момент от няколко месеца.
 Снимка 591806

След деянията им на деликатност по време на концерта, преди дни 59-годишният артист, притежател на Оскар, отново беше засечен в компанията на 32-годишната Инес на афтърпартито за новия му филм  " Вавилон ", удостоверява пред People източник от стилната промишленост, непосредствен до Рамон.

" Брад явно доста си пада по Инес, като се има поради, че пристигна с нея на празненството след примиерата на кино лентата му ". Според източника Инес счита, че Брад е доста сладостен. Той отбелязва, че двойката " възнамерява да прекара новогодишната нощ дружно ".
 Снимка 588245

Междувременно човек, непосредствен до Пит, споделя пред изданието, че актьорът наистина среща с Инес и двамата са щастливи. " Все още не е съществено, само че той се усеща удобно и се забавляват дружно ", прибавя той.
 Брад Пит, Инес де Рамон и имат ли връзка артистът и някогашната брачна половинка на Пол Уесли
Коя е новата жена в живота на Брад Пит

И какво знаем за връзката им

Друг вътрешен човек твърди, че на Пит му " харесва да прекарва време с Инес " и те " излизат, когато не са заети ". Според информаторите Инес е занимателна и обществена персона и двамата имат страхотни моменти дружно. Допълва, че от време на време излизат интимно, но постоянно и с техни другари. 
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР