Докато очаква разследването по фаталния инцидент да влезе в съда,

...
Докато очаква разследването по фаталния инцидент да влезе в съда,
Коментари Харесай

Иво Лудия с проследяваща гривна, още няма обвинение за мелет...

Докато чака следствието по съдбовния случай да влезе в съда, Даскалов топли дивана у дома. Електронна гривна следи дали не нарушава домашния арест с разходки из квартала.



Иво Даскалов с прякор Лудия чака старта на делото за злополуката с три натрупа на Околовръстното точно на Великден м. година Все още по случая не е импортиран обвинителен акт против него. Припомняме, че Даскалов се блъсна челно с БМВ-то си, като съгласно прокуратурата е бил пийнал. Трагедията идва след предприемане на изпреварване. На място починаха водачът на блъснатата кола, също БМВ, и двама пасажери в немското возило на Даскалов. Ако виновността му за кървавото меле се потвърди, той може да получи присъда от пет до двадесет години затвор. Спрямо него бе взета мярка за неотклонение „ Гаранция “ и бе пуснат против 20 бона от Апелативния съд в Пловдив. По досъдебното произвеждане са осъществени голям брой дейности по следствието, разпитани са всички открити очевидци, назначени и направени са указаните от прокурора експертизи. Предстои материалите по следствието да бъдат предявени на околните на починалите и на обвинения и бранителите му, след което наблюдаващият прокурор ще се произнесе всъщност, обясниха за " Марица " от прокуратурата. Едва тогава ще се внесе обвинителен акт.

Няколко месеца след злокобната злополука Даскалов бе забъркан и в отвличането на Фарук Манаф. Случаят стана причина за големи рокади в Министерство на вътрешните работи и за премахване на чиновници. Самият Фарук е споделил, че Лудия е взел участие в отвличането му. Тогава Даскалов бе подложен под арест в болничното заведение. Той апелира мярката си " задържане под стража " пред Апелативния съд. От там го порязаха поради показанията на Манаф. Адвокатите на Лудия обаче обжалвали още веднъж задържането пред Окръжен съд. Представили са нови условия по делото, подчертали са и обстоятелството, че делото за отвличането се върти из другите инстанции у нас и топката се трансферира от едната на идната. Така изненадващо окръжните магистрати променят мярката в „ Домашен арест “. Даскалов се прибира у дома с сложена електронна гривна за следене.


Свързани вести Иво Лудия опитва да се прибере у дома, само че съдът го поряза грубо Пак арест за Иво Лудия, този път за похищение Разтърсващи детайлности за зверското меле с Иво Лудия и трите жертви точно на Великден Бунт пред Съдебната палата поради Иво Лудия, погубил трима в зверско меле
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР