Докато обяснява, че се е разходил в София и се

...
Докато обяснява, че се е разходил в София и се
Коментари Харесай

Израснал съм в театъра, на кино се научих: Дж. Малкович пред 19’

Докато изяснява, че се е разходил в София и се радва, че не е бил единствено той по улиците, до момента в който разяснява нормалния въпрос на публицистите: " Какво е да бъдеш Джон Малкович ” с откъс на Попай: " Аз съм този, който съм ”, самият Джон Малкович откри време да отговори особено на въпросите на 19 минути преди премиерата си в Народния спектакъл. Академичната ни сцена е третата, на която гастролират двамата с Ингеборга Дапкунайте, както партньорката на артиста – исполин прецизира:

-    Г-н Малкович, към този момент сте били в България поради фотоси, само че за първи път се качвате на наша сцена, а последните над 30 години не сме имали международна звезда, която да играе в наш спектакъл, по какъв начин се чувствате?

-    Не знам дали други известни артисти са играли на българската сцена, нямам отношение и към цената на билетите за нашия театър. А предходните работи, когато съм работил тук, само че по филми, съм си сътрудничил с прелестни български ваши артисти. Дали ние можем да дадем на сцената повече, в сравнение с тях? Ще видите.

-    Тъй като през днешния ден е Св. Валентин, мислили ли сте дали театърът или киното е по-голямата Ваша обич?

-    Трудно е да кажа. Аз съм човек и артист, който е израснал в театъра. На кино се научих. Удоволствие е за мен да върша и двете.

-    Напоследък доста се разяснява в целия свят дали киното и театърът ще бъдат убити от сериалите на стрийминг платформи и дали изкуственият разсъдък ще погуби актьорството като специалност, както предвижда филмът Вавилон?

``
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР