Докато обединението ПП-ДБ се тресе от въпроса дали да има

...
Докато обединението ПП-ДБ се тресе от въпроса дали да има
Коментари Харесай

Ген. Атанасов: Правете каквото искате, искам да се пенсионирам депутат!

Докато обединяването ПП-ДБ се тресе от въпроса дали да има договаряния с ГЕРБ за сформиране на държавно управление, учудващо спокоен е само съпредседателят на " Демократична България " военачалник Атанас Атанасов. Джобният политик напълно е делегирал партийните функционалности на Христо Иванов и дума не издумва след изборния провал на оказалата се много неудачна коалиция.

Според стартирани от жълтопаветните коридори, някогашният началник на НСС непосредствено сложил нещата в лицето на колегата си Христо без доста да се церемони: " Прави, каквото искаш, аз желая да се пенсионирам като народен представител. През септември депозирам документи в Национален осигурителен институт, ти прави сметките ", пасувал генералът.

Атанас Атанасов от дълго време си е навлякъл гнева на партийния актив с пасивността си, откогато на 10 юни 2017 година стана водач на ДСБ на мястото на подалия оставка след изборната злополука Радан Кънев. За разлика от по-младия си сътрудник, той шече 6-а година не мърда от поста, въпреки да отнесе доста по-големи електорални плесници от своя предходник.



Ген. Атанасов жених на 48 - шармантната Весела ще реши по кое време благоверният й да излезе в пенсия
 
Атанасов комуникира с подопечните си партийци с лозунги в жанр „ Работническо дело “ и тъмносините всеобщо недоволстват против него и го поучават да се „ пенсионира “, давайки си най-сетне „ заслужена “ отмора, с цел да престане да носи негативи на групировката с не до такава степен „ неопетнената “ си автобиография.

Според осведомени обаче тук основната дума имала младата втора брачна половинка на Атанасов - Весела. Шансът той да се отдръпна бил само тя да му скръцне със зъби и да го убеди да си кара старините надалеч от партийните каузи.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР