Докато някои връзки продължават цял живот, други не са в

...
Докато някои връзки продължават цял живот, други не са в
Коментари Харесай

Как различните зодии преживяват развода

Докато някои връзки не престават цялостен живот, други не са в положение да устоят инспекцията на времето. Още по-травмиращо е, когато бракът приключва с бракоразвод, заради всички публични табута и груби забележки, свързани с него. Освен това, всеки има друг метод към справяне с трагично събитие като развода.

Овен

Овните могат да бъдат извънредно непредсказуеми. Ако имат задоволително аргументи да прекратят връзката, това не им се отразява толкоз доста. Но в случай че възприемат развода си като трогателен, те могат да станат импулсивни и да кажат обидни неща.

Телец

Разводът може да съсипе Телците и ще им отнеме доста време да се възстановят и да излязат още веднъж. Те даже са склонни да се съберат още веднъж с някогашния си или да се затворят изцяло.

Близнаци

Близнаците, които се развеждат, са много изненадващи, защото наподобява, че са изцяло щастливи в връзките си. Те, обаче, ще бъдат отегчени и по едно и също време недоволни! Ако получават това, от което се нуждаят (развод), те не се сблъскват с доста проблеми.

Рак

Връзките са доста значими за Раците. Ако сътрудникът им изиска бракоразвод, те ще бъдат нещастни и ще преминат през огромна тъга.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР