Докато някои ваят стройни тела, други популярни българи се отпуснаха.

...
Докато някои ваят стройни тела, други популярни българи се отпуснаха.
Коментари Харесай

Затлъстели, но богати: Известните българи, които качиха килца през лятото

Докато някои ваят стройни тела, други известни българи се отпуснаха. В напълняването няма нищо неприятно, в случай че е в границите на допустимите правила, само че като цяло затлъстяването е проблем, за който от ден на ден ще чуваме в идващите години. Газираните питиета, сладкото, неприятното качество на храната, бедността, ниската просвета и още куп фактори, които оказват въздействие върху неприятния метод на живот, са измежду аргументите за този феномен в международен проект. Ето кои родни българи станаха малко по-пълнички и не се срамят от това.

Галин

Да, ще ви шокираме, тъй като на пръв взор Галин наподобява неповторимо. Мускулите му се виждат, пресата е идеална, само че в случай че го съпоставяме с предишните години, Галин наподобява лекичко... напълнял. Певецът евентуално е в развой на качване на килограми, допустимо е да има други цели, които желае да реализира с телосложението си.

Виж още: Хипстърия до шия: три безумни „ арт “ концерта, които останаха в историята

Боро Първи

Боро би трябвало да се прекръсти от Боро работи много на... Боро хапва много. Обожаваме Боро и музиката му, само че е време да се стегне и да влезе във форма. 

Блага Бонбонова

Блага от " Ергенът " е супер сладко момиче, само че неотдавна последоватете ѝ я упрекнаха, че е напълняла. Дори да е по този начин, Блага си наподобява супер, само че да не се отпуска прекомерно доста, че след това става мъчно.

Виж още: И това е отмора: Нетрадиционното лято на Теди и Гената от " Един за различен "

Изображение: https://www.instagram.com/blagovesta_bonbonova/, https://www.instagram.com/borobachkadosta/, https://www.instagram.com/galin_music/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР