Докато някои продължават да цъкат с език неодобрително само при

...
Докато някои продължават да цъкат с език неодобрително само при
Коментари Харесай

Секс играчките на бъдещето

Докато някои не престават да цъкат с език неблагоприятно единствено при споменаването на секс играчки, други се любуват на удоволствието, което те могат да ни донесат - както при соло осъществявания, по този начин и в компанията на съкровен сътрудник. Е, последните останаха много прелестно сюрпризирани от представянето на новите технологии в региона по време на CES 2024.
 Секс обещанията за 2024 година за още по-страхотни удоволствия
Секс обещанията за 2024 година за още по-страхотни удоволствия

Горещо, по-горещо, най-горещо

Секс играчките от дълго време не са просто скучни вибратори с големи размери. Те са все по-дискретни и понякога дори не можем да разберем защо тъкмо се употребяват. А връзката им с устройства като смарт телефона ни прави опциите им още по-неограничени. Освен това се оказват вярното решение за редица проблеми - от преждевременна еякулация до връзка от разстояние.

Тренажор за оргазми

За един мъж да доближи до оргазъм, преди да е доставил нужното наслаждение на половинката си, може да се окаже сериозен проблем. Понякога е душевен, а от време на време има и чисто физиологични предпоставки. Устройството MYHIXEL е по-скоро здравно, в сравнение с секс играчка, само че не могат да се отрекат и приятните чувства, които доставя.

Descubre el fenómeno Myhixel: La revolución sin tabúes que está transformando la vida íntima de los hombres
— SOS Parejas (@SOSParejas)
Вътрешната част на приспособлението за мастурбация освен има текстура, сходна на кожата, само че и функционалност за стопляне, която основава още по-реалистично чувство. А благодарение на приложение за смарт телефон и специфични датчици, конфигурирани в него, може да се получава информация за придвижванията и това какво би трябвало да се промени, с цел да продължи ерекцията по-дълго.

Ползите от устройството са клинично потвърдени, а сега се правят проби преди стартирането му на пазара, в това число и измежду бойците в американската войска. Цената е 299 $.

Когато порното стане действителност

Испанската компания Svakom е известна с това, че създава фитнес устройства. Новото й предложение на софтуерното ревю обаче е за мастурбация и в случай че се свърже посредством Bluetooth с друго устройство разрешава синхронизиране на придвижванията с тези от филм за възрастни, който гледаме.

Компанията си партнира с продуценти на порно, които персонализират своите видеоклипове, с цел да са лесни за синхронизиране. Видеоклиповете са налични в приложението Svakom - абонаментна услуга, която се заплаща след едномесечен безвъзмезден експериментален интервал.

Секс играчката също по този начин може да се управлява от различен човек от разстояние, след като ние сме дали изричното си единодушие. Поверителността е обезпечена, горещите прекарвания - също.

В ритъма на музиката

Вибраторите несъмнено не са това, което бяха. И това се потвърждава за следващ път от устройството Oh!, дело на норвежката компания за секс технологии Handy. Джаджата се свързва с Bluetooth и употребява звукови талази, с цел да създава трептения. Те се генерират от LRA модули, като тези в контролерите на PlayStation 5.

CES is not all TVs and Bluetooth devices.
— HoosierDaddyPNW (@HoosierDaddyPNW)
Можем да направляваме честотата и амплитудата на вълните посредством приложение. Така може да слушаме обичаната си музика или да гледаме клипове и това да генерира приятни трептения и ритъма на обичаните части. Същата функционалност се предлага и от мастурбатора на компанията Handy.
 7 кино лентата със страхотни секс подиуми
7 кино лентата със страхотни секс подиуми

За всеки по нещо

А в случай че двамата интимни сътрудници разполагат със съответните устройства и са на разстояние един от различен, могат да ги сдвоят благодарение на приложението и по този начин те ще вибрират в един и същ темп, разяснява Daily Mail.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР