Докато някои от нас не можем да си представим Коледата

...
Докато някои от нас не можем да си представим Коледата
Коментари Харесай

„Сам вкъщи“ става „Напушен вкъщи“ благодарение на Райън Рейнолдс

Докато някои от нас не можем да си представим Коледата без „ Сам у дома “, на други (разбираемо) им е омръзнало от лентата, предавана всяка година по малкия екран. И на двата вида обаче евентуално ще им допадне новата концепция за римейк на кино лентата.

Компанията Twentieth Century Fox към този момент запрята ръкави за работата по продукция, озаглавена „ Напушен у дома “ . Сюжетът се върти към мъж, който изпуска самолета за ски почивката си и се връща у дома . Там под влиянето на наркотични субстанции основният воин стартира да се държи параноично, мислейки, че някой се пробва да влезе щурм вкъщи му.
 Празник за кожата с розов грейпфрут Edna предлага Празник за кожата с розов грейпфрут
Историята много припомня класиката за 8-годишното момче, изиграно от Маколи Кълкин, което по простъпка остава самичък у дома, до момента в който цялото му семейство отпътува отвън страната, с цел да отпразнува Коледа. Междувременно домът му се трансформира в бойна територия, на която то би трябвало да се оправи с крадци.

Продуцент на новия филм ще бъде Райън Рейнолдс, за който се приказва, че може би ще изиграе основния воин. Актьорът към този момент има опит като продуцент и реализатор на основна роля по едно и също време – това се случи в двата кино лентата за Дедпул, показали се извънредно добре в боксофиса.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР