Докато новият сезон на Ергенът започна с гръм и трясък

...
Докато новият сезон на Ергенът започна с гръм и трясък
Коментари Харесай

За неверниците! Ето ДОКАЗАТЕКСТВО коя печели "Ергенът"

Докато новият сезон на " Ергенът " стартира с гръм и тропот и кавги сред участничките, то по всичко проличава, че напрежението няма да ни държи до край, защото победителката във формата май към този момент е ясна

Източници настояват, че Евгени Генчев в действителност се е влюбил в една от участничките. Мнозина показват, че това е бесарабската българка Ирина Карабаджак. Още преди началото на сезона из мрежата се появиха клюки, че победителката във формата ще бъде точно сексапилната участничка.

В Instagram се появи хипотетично доказателство за това, че двамата са дружно. Хората полудяха, откакто Теа Минкова показа Стори в Instagram, в което можем да забележим Евгени, седящ на диван в компанията на дама. Тъй като тя е в тил, ние не можем да забележим лицето ѝ, само че поради прическата тя съмнително доста припомня на Ирина.

Източници на Plovdiv24 настояват, че пианистът много ще се лута сред другите девойки, до момента в който някрая не се спре точно на Ирина.

Фенове споделят, че преди месец Евгени и Ирина са били засечени да се разхождат в Париж, което значи, че очевидно към момента са дружно и любовта им е устояла след края на формата.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР