Докато новият кино любимец на жените - Филип Буков лее

...
Докато новият кино любимец на жените - Филип Буков лее
Коментари Харесай

Най-сетне: Ето коя се оказа приятелката на Филип Буков и как са се забили!

Докато новият кино любим на дамите - Филип Буков лее пот в Сървайвър, най-накрая се разбра освен това за дамата до него. Знаем, че от близо година той е в сериозна връзка с младата Ива, по която е вманиачен. Буков обаче по този начин и не разкриваше нищо за нея под претекст, че тя изрично му е забранила това.

Е, все в миналото истината става ясно и ето, че стана ясно каква е специалността на Ива. Мацката е журналистка или най-малко скоро ще бъде дипломирана такава, тъй като това е специалността, която си е избрала. Към момента тя също практикува, само че работи в дребна онлайн медия, с цел да натрупа познания и опит.



Двамата с Филип се срещат инцидентно в нощен клуб в столицата, а Ива може да е дребна, само че чудесно знае по какъв начин да провокира интереса на един мъж. Докато доста мадами с една мозъчна дипла се юрнали да го заговарят и да му се лензят, Ива се държала на равнище и даже не го поглеждала.

Той я забелязал на бара и я заговорил пръв, само че макар че чудесно знаела кой е той, девойката се държала дистанцирано и небрежно завършила връзката.

" Това ме учуди, само че и ми хареса. Намерих я след това в мрежата и разговаряхме там, на персонални известия. Поканих я на среща, тя одобри, само че даже и като се видяхме, ми лиши дълго време, до момента в който я накарам да се отпусне и да ми повярва, че съм сериозен ", споделя Буков.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР