Докато новините за войната в малката близкоизточна държава се появяваха

...
Докато новините за войната в малката близкоизточна държава се появяваха
Коментари Харесай

Илън Мъск официално обяви, че всички зарядни станции на Tesla в Израел вече работят безплатно

Докато новините за войната в дребната близкоизточна страна се показваха на първите страници на вестниците по целия свят, основният изпълнителен шеф на Tesla Илън Мъск разгласи в известие в обществената мрежа X, че всички Superchargers зарядни станции в Израел към този момент са безвъзмездни.

Въпреки че когато Tesla за първи път показа мрежата си от зарядни станции Supercharger, тя предложи гратис зареждане на първите притежатели на Model S и Model X като тласък. След това Мъск подхващаше сходни стъпки при огромни естествени бедствия като да вземем за пример ураганите и ковид.

Но с течение на времето Tesla последователно спря да предлага гратис зареждане благодарение на Supercharger.

От друга страна Tesla предложи редица ценови схеми за Supercharger. Така да вземем за пример някои притежатели на електрическите автомобили на Tesla могат да получат избран брой безвъзмездни благи за зареждане от Supercharger при закупуване на автомобила, само че след изчерпването на тези благи те би трябвало да стартират да заплащат за зареждането. Освен това към някои коли Tesla постоянно предлага пакет, който включва избран брой безвъзмездни зареждания.

През март 2023 година Tesla взе решение да предложи същите услуги за зареждане на електрически автомобили, които не са благосъстоятелност на Tesla. По този метод мрежата от зарядни станции Supercharger бързо се разрасна и стана по-удобна.

Ето че в този момент зарядните станции Supercharger в Израел станаха безвъзмездни и очевидно Мъск смята зародилия боен спор за доста сериозен.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР