Докато ние се гърчим в студена, запрашена и кална атмосфера

...
Докато ние се гърчим в студена, запрашена и кална атмосфера
Коментари Харесай

Цял месец харчи като за последно: Алекс Богданска и вечната ѝ тайландска ваканция продължава

Докато ние се гърчим в студена, запрашена и кална атмосфера (кое не е по този начин?), богатите и известни българи се любуват на топли, екзотични дестинации и красиви морски гледки.

Традиционно БГ звездите започват всяка своя година с бягство до някой топъл остров. Алекс Богданска е една от инфлуенсърките ни, които не стопират непрекъснато да демонстрират първокласните си преживявания в Instagram. От близо месец някогашната Петканова е в Тайланд, където отиде с Дани Петканов и сина им Габриел.

Виж още: Ето по какъв начин започва един милионерски ден: Светлана Гущерова е най-глезената българка

Снимки на изгреви, залези, вкусни храни, безкрайни плажови и морска синева. Ех, стана доста поетично и сантиментално, само че истината е, че просто завиждаме благородно на преживяванията на Богданска. Моделката несъмнено е заделила серизони средства, с цел да се поглези със сина си и някогашният си.

Дани и Алекс резервираха близки връзки, както стана ясно, а това е единствено за образец на всички тези, които намират всевъзможни способи да плют против някогашните си. Има една интернет приказка, че който приказва против някогашните си, значи плюе върху себе си и изборите в живота си.

Виж още: Елица няма самообладание да е младоженка! Поканите - подготвени, гостите са ясни, роклята - също

Петканова показа, че е сбъднала една своя фантазия, а точно да се храни в ресторант със звезда Мишлен. " Първото ни посещаване с Габиел в ресторант със звезда Мишлен⭐️ се случи тъкмо в Тайланд.

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР