Докато ние простосмъртните чакаме да преминем от Nougat към Oreo,

...
Докато ние простосмъртните чакаме да преминем от Nougat към Oreo,
Коментари Харесай

Pixel и Nexus започнаха да получават Android 8.1



Докато ние простосмъртните чакаме да преминем от Nougat към Oreo, притежателите на пилотните смарт телефони на Гугъл - Pixel и Nexus, към този момент се радват на първия огромен ъпдейт - Android 8.1. Очаква се всички устройства с тези марки да получат новия програмен продукт до края на идната седмица. Гугъл също по този начин пуска обществено кода на операционната система. Най-големи усъвършенствания ще се усетят в нискобюджетните Android Go телефони, планувани за разрастващи се пазари, само че в обновлението има и други потребни усъвършенствания - изключително за притежателите на Pixel 2.

Ако имате последния модел телефон на Гугъл, Android 8.1 ще отключи чипа Pixel Visual Core, тъй че разработчици на приложения от трети страни да могат да се възползват от AI технологията, обработваща изображения.

Android 8.1 също включва принадлежности, позволяващи на приложенията да употребяват TensorFlow и други сходни AI среди на самото устройство, вместо да разчитат на далечен сървър за това. На процедура това значи, че приложенията ще могат да оферират по-добри auto-fill варианти. Кога ще бъде пуснат този ъпдейт и към останалите огромни марки, не е ясно. В момента множеството производители са заети да настройват 8.0 за личните си модели.
Източник: pcworld.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР