Докато не се дефинира тясно и ясно какво е корупция,

...
Докато не се дефинира тясно и ясно какво е корупция,
Коментари Харесай

Красимир Стойчев: Само навлизането на информационните технологии ще изреже корупцията

„ Докато не се дефинира тясно и ясно какво е корупция, няма да има триумф в битката с нея ”, сподели предприемачът Красимир Стойчев по. Според него „ изрязването ” на корупцията може да се случи единствено посредством необятното нахлуване на осведомителните технологии.

„ Целият проблем с корупцията у нас е заради неналичието на вярно схващане по какъв начин това да се отстрани. Ако аз провеждам по този начин съществуването на Здравната каса, да вземем за пример, че електронно да следя целия развой, ще изрежа вероятните злоупотреби ”, разяснява Стойчев.

Бизнесменът е безапелационен, че всеки млад предприемач би трябвало да бяга от връзки с политическия свят и страната.

„ Ако имате пари, мислете за бизнес, който няма релация с страната. Създайте нещо, което има благоприятни условия за взаимоотношения с външния свят, избягвайте и публичните поръчки, тъй като рано или късно е прекомерно евентуално да се молите да получите част от държавната софра ”, разяснява Стойчев.

По мотив Бюджет 2018 и предложенията за повдигане на минималната работна заплата, Стойчев разяснява, че реакцията на работодателите е била преиграна. „ Това е естествена минимална работна заплата ”, безапелационен е той.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР