Докато не бъдат изпълнени ангажиментите, залегнати в договора от 2017

...
Докато не бъдат изпълнени ангажиментите, залегнати в договора от 2017
Коментари Харесай

БСП няма да подкрепи френското предложение за РСМ

" Докато не бъдат изпълнени уговорките, залегнати в контракта от 2017 година, Българска социалистическа партия няма да поддържа каквото и да е предложение ”. Това съобщи Георги Свиленски, ръководител на ПГ на Българска социалистическа партия в изказване от коридорите на Народното събрание.

" Това не значи, че разискването в българския парламент би трябвало да спре. Ние няма да бъдем тези, които ще предадем българските национални ползи. Ще ги отстояваме до дъно ”, сподели още той.

" До края на седмицата трябваше да бъде признат бюджетът на ДОО, с цел да може българските пенсионери да получат своите пенсии, само че това очевидно няма да се случи. Вероятно и бюджетът на НЗОК няма да бъде признат. До края на седмицата трябваше да бъде признат и държавният бюджет. Той евентуално ще бъде неодобрен и засипан с оферти, които ще го създадат неосъществим ”, изясни Свиленски и съобщи, че " Българска социалистическа партия ще работи и ще отстоява позицията на България, до момента в който Народното събрание действа ”.
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР