Докато навлизаме във Великденския уикенд, няма по-добро време да си

...
Докато навлизаме във Великденския уикенд, няма по-добро време да си
Коментари Харесай

„Вкусен“ пудинг с горещ крос хляб е идеалното великденско лакомство за печене за първи път

Докато навлизаме във Великденския уикенд, няма по-добро време да си приготвим апетитен пудинг с парещ крос самун – и е толкоз елементарно да се направи.

Много британци ще се натикан в шоколадовите си яйца в неделя, само че специфичният мотив може да бъде маркиран и с пикантно лакомство. Всъщност скорошно изследване на Aldi разкри, че средностатистическият човек ще употребява минимум пет горещи кифлички през тази година, което се равнява на 336 милиона от обичаното лакомство.

Докато 45 % от интервюираните избират класическия сезонен съществени артикули с масло, резултатите демонстрират, че кулинарите търсят разнообразни способи да им се насладят. За благополучие, една създателка на обществени медии показа своята рецепта за пудинг с самун, изработен напълно от горещи кифли.

Влизайки в TikTok, под потребителското име @beaheaton, запалянкото на десерта написа: „ Честит Великден. Опитайте този парещ пудинг от свеж самун със застояли останки. “ След това Беа показа своето управление в четири стъп...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР