Докато националният отбор на България играе мачовете си от световното

...
Докато националният отбор на България играе мачовете си от световното
Коментари Харесай

Жребият за Суперлигата по волейбол ще е на 13 септември от 14,30 часа във Варна

Докато националният тим на България играе мачовете си от международното състезание по волейбол за мъже във Варна, в Морската столица ще бъде изтеглен и жребият за новия сезон от Суперлигата на България при мъжете.
На 13 септември от 14,30 часа в шоурума на „ Мерцедес “ във Варна ще се тегли жребият за сезон 2018/2019 от мъжкото волейболно състезание на България. Тъй като страната ни е превзета от духа на международното състезание, предлагаме и на представителите на медиите особено преживяване – качете се в рейса на националния тим на България, с цел да стигнете до жребия.
В 13,45 часа от паркинга на Двореца на културата и спорта във Варна искащите публицисти, фотографи и видеооператори имат опцията да тръгнат към събитието непосредствено с рейса, с който по-късно вечерта националите ще поемат към мача си против Иран. След тегленето на жребия представителите на медиите ще бъдат върнати още веднъж до Двореца на културата и спорта.
Известни персони и огромни имена във волейбола ще участват на събитието в шоурума на „ Мерцедес “ във Варна.
Самият чоп за Суперлигата при мъжете ще стартира в 14,30 часа. Адресът на шоурума е Варна 9023, Автомагистрала „ Хемус” № 39 (до летището в посока Варна)

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР