Докато настоящата управляваща коалиция е на власт, няма да се

...
Докато настоящата управляваща коалиция е на власт, няма да се
Коментари Харесай

Министър Иванов: Депутати от ИТН защитават лабораторията на Капитан Андреево

Докато актуалната ръководеща коалиция е на власт, няма да се възвърне порочната процедура с частната лаборатория за инспекция на вносните плодове и зеленчуци у нас.

Това съобщи земеделският министър в предаването " Защо, господин министър? " по БТВ. „ Поне до момента в който ние управляваме, това няма да се случи. Аз не мога да дам гаранция, тъй като всеки един управнически екип може да вземе друго решение, може да се изтегли във всеки един миг и да се върне остарялото, което е било там. Вие знаете какъв е проблема. За моя огромна изненада научихме, че на 31 декември вечерта, когато всички са чествали Нова година, се е провел търг, определен е реализатор и подписан контракт в една и съща вечер, в случай, че аз съм издал заповед за възбрана да подписва каквито и да било контракти в границите на структурите на министерството “, разяснява Иванов.

За връзката на Има Такъв Народ с проблема с частната лаборатория на границата земеделският министър сподели: „ Очевидно, сътрудниците знаят повече, само че прави усещане, че в Комисия по земеделие и в обособени изявления народни представители от „ “ демонстрират жив интерес и пазят това, което се случва и се е случило последните 10 години на „ Капитан Андреево “. Вероятно повече информация да имат проверяващи органи “.

Парите за попълване на държавния запас с пшеница са в сметка в Българска народна банка, сподели земеделския министър.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР