Докато, напълно основателно, всички се вълнуваме от случващото се в

...
Докато, напълно основателно, всички се вълнуваме от случващото се в
Коментари Харесай

Адв. Белянова: ГЕРБ се готвят за ”безвъзмездно” финансиране на 6 от кметовете си в София

Докато, изцяло основателно, всички се вълнуваме от протичащото се в Пловдивския общински съвет, в Столичен общински съвет, по много неблаговиден и правно несъвършен метод ), Политическа Партия ГЕРБ са напът да си обезпечат „ безплатно “ финансиране за 6 столични региона, и шестте „ инцидентно “ ръководени от кметове на Политическа партия ГЕРБ. Идват локални избори, залогът е огромен, а така наречен съпротива блее.

Трима общински съветника от Политическа партия ГЕРБ дружно с двама от заместник-кметовете на Йорданка Фандъкова - Yordanka Fandakova, посредством Председателя на СОС – Георги Валентинов Георгиев, оферират с пари от Европа (т.е. на всички европейски данъкоплатци), в размер на почти 10 млн. лева, да се облагородят междублокови пространства единствено в 6 от 24-те столични региона с меко казано противоречиви претекстове. Нещо като „ Да излъжем Европа, с цел да не ни вземат парите “. Не баш същото, единствено „ мирише “ на корупция еднообразно.

За почти 10 млн. лева районните кметове от Политическа партия ГЕРБ ще озеленяват, а в случай че съумеят да проведат законово изискуемите процедури - ще построяват паркинги за свободно паркиране, детски и спортни площадки, без да е ясно какъв брой броя, за какъв брой пари и къде. Затревяването обаче е несъмнено. Ливади – доста.

Днес предлагането на представителите на Политическа партия ГЕРБ безпроблемно мина в 3 непрекъснати комисии на СОС. Интересно и доста показателно ще е по какъв начин ще гласоподава в четвъртък така наречен съпротива - общинските съветници от Българска Социалистическа Партия и Демократична България, по т. 22 от Дневния ред.

Не желая да имам вяра, че против 500 000 лв. – средства, които са обещани на регион „ Средец “ Traicho Traikov от Столична община (от нашите данъци), е допустимо Политическа партия ГЕРБ да са си обезпечили поддръжка за PR акция на част от така наречен съпротива в СОС. Не желая да имам вяра, че след няколко месеца Столична община още веднъж ще бъде ръководена от Политическа партия ГЕРБ и от извънредно наглите й, само че не изключително способени представители.
P.S. Бих тагнала Председателя на СОС – Георги Валентинов Георгиев, само че и той, като Бойко Методиев Борисов, ме е блокирал.

 

.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР