Докато на брифинг днес главният секретар на МВР главен комисар

...
Докато на брифинг днес главният секретар на МВР главен комисар
Коментари Харесай

И ВСЕ ПАК: ГДБОП беседвали със Златко Баретата

Докато на брифинг през днешния ден основният секретар на Министерство на вътрешните работи основен комисар Младен Маринов заяви, че няма арестуван за отвличането на Адриан Златков, откакто в онлайн пространството се появиха информации, че Баретата и Ториното са арестувани за похищението, се оказа, че крушката имала опашка.

Малко по-късно стана ясно, че Ивайло Борисов-Ториното и Златомир Иванов-Баретата фактически са били привиквани от ГДБОП и са били разпитвани точно за отвличането на Адриан Златков. По неофициална информация са били привикани в разнообразни служби дружно с още лица от престъпния контингент, твърди bTV.

В 6 часа от вкъщи му с полицейски автомобил е взет Златомир Иванов. С него се беседва по значими тематики. Баретата към момента не е излязъл от постройката на ГДБОП. Адвокатът му си тръгнал към 15 часа. По непотвърдена информация сутринта с полицейски автомобил е бил докаран и Ивайло Борисов-Ториното. Официално от Министерство на вътрешните работи споделят, че няма арестувани. За последните 24 часа в ГДБОП, в столичната и националната полиция, са били извикани към 40 души от престъпния контингент.

Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР