Докато Моли-Мей Хейг се разхождаше из летището, преди да се

...
Докато Моли-Мей Хейг се разхождаше из летището, преди да се
Коментари Харесай

Моли-Мей Хейг, обградена от охрана на летището, докато напуска Обединеното кралство без Томи Фюри

Докато Моли-Мей Хейг се разхождаше из летището, преди да се качи на полет, с цел да участва на моминското празненство на сестра си, риалити звездата изглеждаше крепко затворена разруши слуховете за разлъка.

Облечена повърхностно в черно, 24-годишната Моли добави визията си с огромна чанта за багаж на Louis Vuitton и се погрижи обилният й годежен пръстен също да бъде изложен на показ, за ​​да го видят всички. През последните месеци майката на един, който е благоприятен за първенеца по бокс Томи Фюри, провокира клюки за разлъка, откакто беше видяна без скъпоценния камък от £600 000.

Но тъкмо преди да се качи на полета за Ибиса преди сестра си сватби, Моли беше цялата усмихната, доказвайки, че връзката й не е напрегнат. Феновете останаха разтревожени по-рано тази седмица, когато Томи показа фотоси от скорошното си пътешестване до Дубай без Моли.

Но в този момент е доказано, че Моли е провела пътешестване до испанския остров за моминското празненство на Зоуи, до момента в който Томи е с брат си Тай...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР