Докато много европейски правителства търсят начини да възстановят доверието на

...
Докато много европейски правителства търсят начини да възстановят доверието на
Коментари Харесай

Малта дава ваучери на туристите

Докато доста европейски държавни управления търсят способи да възстановят доверието на жителите посредством разнообразни начинания, Малта се откроява с раздаването на парични ваучери – държавното управление във Валета заделя 50 млн. евро за увеличение на потреблението в страната, отбелязва електронното издание на македонския вестник „ Вечер “.
Всеки жители над 16-годишна възраст ще получи ваучер от по 100 евро. Решението на Валета е за да се възвърне потреблението и оттова – стопанската система, наранена от пандемията от новия, съобщи организация Фокус.
 21 прелюбопитни обстоятелството за красивата Малта 21 прелюбопитни обстоятелството за красивата Малта
Тази мъничка страна в Средиземно море (Намира се на 185-о място от общо 194-те страни в света) сплотява 7 острова, 5 от които са нео...
Следвайки сходна скица от предишното лято, министърът на стопанската система Силвио Шамбери съобщи, че ваучерът от 60 евро може да се похарчи за заведения за хранене и туристически обекти, а ваучерът от 40 евро - за магазини и други услуги. Те ще бъдат получени от почти 25 000 компании.
Малта, която се пробва да усили разноските за туризъм, предишния месец предложи на туристите до 200 евро, в случай че останат на средиземноморския остров най-малко три дни. Сумата на ваучера ще зависи от ранга на хотела, в който са отседнали туристите.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР