Докато много демократи все още са заети да се потупват

...
Докато много демократи все още са заети да се потупват
Коментари Харесай

Порно звездите са ужасени от това, което Камала Харис ще им направи

Докато доста демократи към момента са заети да се потупват по гърба поради избора на Джо Байдън за президент на Съединени американски щати, порнозвезда изрича опасенията си поради предишните набези на определения вицепрезидент Камала Харис против киноиндустрията за възрастни.

В язвително мнение за Daily Beast, звездата от филмите за възрастни Чери ДеВил коментира за какво мнозина в порнографската промишленост се тормозят съществено от избора на Харис.

Според нея, Камала Харис ще докара "цял живот на неприязън към половите труженици " в Белия дом.

Ветеранката актриса за възрастни споделя, че порно звездите се тормозят по отношение на Камала Харис още от времето й като областен прокурор в Сан Франциско, което продължава в интервала от 2004 до 2011 година.

ДеВил подлага на критика Камала Харис за това, че се опълчи на самодейност за гласоподаване в Сан Франциско за узаконяване на проституцията и че се е пробвала да съди притежателите на систематизиран уебсайт за разгласи.

Според ДеВил, напъните й са продължи, когато била определена в Сената. Това съгласно нея значи, че с новия си пост, Камала Харис може да направи по този начин, че всеки, който разгласява онлайн разгласи за полова работа, да бъде затварян.

"В името на отбраната на дамите, Камала Харис набута половите труженици назад в рисковите улични ъгли ", сподели порнографската звезда за бъдещия вицепрезидент.

ДеВил изясни, че страховете на порно актьорите и актрисите са свързани с обстоятелството, че фирмите за кредитни карти са хвърлили колосални пари в акцията на Джо Байдън.

Актрисата споделя, че тези компании са един бранш, който съставлява "най-големите съперници " на порнографията, които вземат решение какво порно да бъде оповестено или не.

"Малко американци осъзнават, че Виза и Мастъркард диктуват какво порно желаят те ", споделя тя.

"Така да вземем за пример, мога да имам предвид себе си и да опиша с прецизен език. Когато популяризирам моите легални видеа за възрастни, имам проблеми поради фирмите за кредитни карти, които постановат доста прецизни правила ", изясни ДеВил.

"Дори, когато сътворявам легални видеа до последната писмен знак на закона, фирмите за кредитни карти вземат решение какви да са регулациите ", изяснява тя.

Ситуацията се усложнява от политиките на Facebook, които цензурират легалното наличие.
ДеВил споделя, че бегемотът от Силиконовата котловина има монопол в сферата и идващата администрация на Байдън има дълбоки връзки с компанията, която е благосъстоятелност на Марк Зукърбърг.

Нещо повече, Джо Байдън е наел доста от някогашните лобисти и чиновници на Facebook.

"Това е обезсърчително, тъй като Facebook е по-лош от кабелните малките екрани. Те управляват това, което виждаме, и са монопол ", ядосва се актрисата.
"Това е ужасно. Никой не знае това по-добре от секс служащите, които Facebook цензурира ", споделя тя.

"Тази цензура не е както, когато възмущението на обществото попречи на Лари Флинт да продаде Хъстлър в избрана книжарница. Все още можеше да продава списанието в други магазини. Случаят с Facebook ще е все едно да имахме единствено един вестникарски магазин ", изяснява ДеВил.

"Секс служащите поддържат опита на Министерството на правораздаването да разбие и раздели Facebook, само че като се има поради връзките на Харис и Байдън с компанията, се тормозя, че те ще спрат процеса ", споделя тя.

Предупрежденията на ДеВил идват на фона на сериозен миг за порнографския бранш. Лидерът в промишлеността - Порнхъб изтри 10 милиона видеа от платформата си предишния месец.

Това се случи след медийни репортажи, които твърдяха, че на платформата имало доста видеа с изнасилвания или тормоз над деца.
Този ход съвсем не успокои фирмите на кредитни карти Виза и Мастъркард, които след това стопираха обработката на заплащания за уеб страницата на порно колоса в дните след оповестяването на измененията.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР